Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Salam a spus, la România TV, ultimele cuvinte ale fratelui său: 'Mă simt din ce în ce mai rău. Luați-mă de aici!'

click.ro
florin salam

Fratele lui Florin Salam este internat, în stare gravă, cu șanse minime de supraviețuire, în Spitalul Matei Balș! Prima soție a manelistului, Fănica, a murit tot în spital, când avea numai 27 de ani, în 2009, la Spitalul Floreasca, unde a fost internat și fratele lui Salam.

Joi seara, la România TV, Florin Salam a vorbit despre fratele său, dar și despre amenda primită de la polițiști, pentru că a cântat fără mască la priveghiul lui Emi Pian, și a vorbit și despre relațiile pe care le are cu interlopii din clanul Duduienilor.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Am o serie de informații în acest sens!

”Noi am avut legătură cât a fost el conștient. Ne-a spus: ”Mă simt din ce în ce mai rău. Luați-mă de aici!”. Medicii ne-au spus să nu ne luăm după el, că e agitat. Apoi, au început să nu ne mai răspundă.

Eu îi respect pe cei din clanul Duduianu, le-am botezat copii, e cumătrul meu, Emi Pian. Țin la el și la familia lui, sufăr alături de ei. M-au amendat polițiștii pentru că nu aveam mască. Nu știu câți bani am dat, că au plătit băieții mei. Eu nu aveam cum să cânt fără mască. Să ne facă și nouă niște măști speciale, pentru cântăreți!”, a declarat Florin Salam în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.