Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Salam, în stare gravă? Manelistul apare pe perfuzii într-un spital - Imaginea i-a îngrozit pe fani / Foto-Video

Radu Pop
Foto România TV
florin salam perfuzii

Florin Salam, în stare gravă? Manelistul apare pe perfuzii într-un spital - Imaginea i-a îngrozit pe fani

Florin Salam, în stare gravă? O imagine îngrijorătoare cu manelistul pe patul de spital a fost publicată pe contul de Facebook al său, iar cum se poate vedea, pare că ar fi într-o stare destul de gravă, cu perfuzia pe mână. El și-a anunțat fanii în urmă cu o săptămână că starea lui medicală s-a înrăutățit.

După ce a anunțat că starea sa de sănătate nu este una bună, Regele a publicat o imagine în care apare pe patul de spital. Acesta a vorbit în urmă cu o săptămână despre faptul că are nevoie de o pauză, că anulează toate concertele și că va returna banii din celor la care avea cântări.

Fiica lui a declarat zilele trecute că tatăl său este plecat pentru analize în străinătate: ”S-a dus să-și facă niște analize, nu pot să dau mai multe informații. Nu este în România, dar nu pot să dau mai multe detalii. Nu este nimic grav, atâta timp cât este la o clinică înseamnă că nu se simte bine momentan, este foarte epuizat, obosit, trebuie să urmeze un tratament și cam atât”.

Florin Salam, în stare gravă?

Florin Salam anunța că se confruntă cu probleme de sănătate motiv pentru care a plecat din țară. Încă de atunci, apariția lui este una care a îngrijorat publicul. „Nu îmi face plăcere să fac acest anunț, dar aceasta este situația. Vă rog să îmi acordați înțelegere„, a spus artistul în descrierea clipului.

„Vă salut, prietenii mei, îmi salut toată familia și bineînțeles am intrat să vă spun ceva foarte important, pentru că sunt plecat din țara mea, nu pot să vă zic țara unde sunt, pentru că nu am cum să vă spun, decât că sunt plecat pentru sănătate.

Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon, cât de curând, unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, unde să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva.

Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup și vă iubesc!”, a spus Florin Salam în mediul online.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.