Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Segărceanu, după meciurile de la Fed Cup: 'Mihaela Buzărnescu a jucat mai bine decât alte dăţi, dar din păcate în Fed Cup nu este suficient'

www.libertatea.ro
Florin Segărceanu

Florin Segărceanu a declarat, sâmbătă, după primele două meciuri ale semifinalei de Fed Cup Franţa - România, că 1-1 este un rezultat normal, confruntările fiind câştigate de jucătoarele numărul unu ale celor două echipe, informează News.ro.

Citește și: Rafael Nadal a fost eliminat de la turneul de la Monte Carlo

El a precizat, la Digi Sport, că Mihaela Buzărnescu nu a făcut un joc rău, dar în Fed Cup trebuie să dea mai mult.

“Este un rezultat normal. Jucătoarele numărul unu şi-au făcut treaba. Simona a făcut un meci bun şi a câştigat relativ uşor. Probabil pentru al doilea meci am fi vrut mai mult, dar jucătoarea numărul unu a Franţei a făcut un meci bun. Mihaela a jucat mai bine decât alte dăţi, dar din păcate în Fed Cup nu este suficient, trebuie să dai mai mult. Nu e un rezultat care să mă surprindă foarte tare”, a spus căpitanul nejucător al echipei României.

Florin Segărceanu a menţionat că există posibilitatea ca duminică să joace o jucătoare şi la simplu şi la dublu. “Vom discuta, vom analiza şi vom lua o decizie”, a adăugat el.

După prima zi a întâlnirii din semifinalele FedCup, Franţa şi România sunt la egalitate, scor 1-1.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial.

Apoi, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu. Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide.

Învingătoarea din această întâlnire va evolua cu câştigătoarea semifinalei Australia - Belarus, scor 1-1 după prima zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.