Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Ştefan, după meciul Sepsi - FCSB: 'Nu am demonstrat că meritam să câştigăm Cupa, nu ne-am făcut jocul'

sepsi

Jucătorii echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au afirmat, miercuri seară, că sunt dezamăgiţi pentru că nu au reuşit să câştige Cupa României în faţa celor de la FCSB.

"Ne pare rău că nu am putut mai mult, dar sperăm să facem o figură frumoasă în campionat. Nu am demonstrat că meritam să câştigăm Cupa, nu ne-am făcut jocul. Toţi am greşit,. Sper să ne salvăm de la retrogradare în acest an", a declarat Ştefan, potrivit news.ro.

Citește și: Starea de urgență revine în România! Primul județ în care se va întâmpla asta

La rândul său, Claudiu Vaşvari s-a declarat dezamăgit: "Sunt dezamăgit, voiam să facem un oraş fericit. S-a văzut că ei au avut mai multă prospeţime. Se pare că suntem obişnuiţi să luăm tontogoluri, acum trebuie să fim atenţi la meciurile de la retrogradare".

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65, după o gravă eroare defensivă a adversarilor. FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.