Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Tănase, cu un picior la Galatasaray. OFERTA primită de Gigi Becali

Radu Pop
realitateasportiva.net
Florin Tănase

Despărțirea lui Florin Tănase (26 de ani), căpitanul FCSB-ului, de gruparea roș-albastră pare iminentă. Presa din Turcia scrie că Galatasaray a pregătit deja o ofertă pentru golgheterul vicecampioanei, scrie DigiSport.

Presa turcă anunță că Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, l-a pus pe Florin Tănase în fruntea listei de dorințe pentru următoarea perioadă de mercato, iar actualul căpitan de la FCSB ar urma să devină starul grupării ”CimBom”.

Jurnaliștii turci susțin că Galata, clubul la care mai evoluează Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, a pregătit o ofertă de două milioane de euro în schimbul transferului lui Tănase.

Potrivit publicaţiei turce Aspor, „Galatasaray a început negocierile cu clubul românesc pentru jucătorul vedetă al Stelei Bucureşti, Florin Tănase. Cim Bom doreşte cu siguranţă să-l transfere în această pauză pe fotbalistul de 26 de ani. De remarcat că ”galben-roşii” au oferit 2 milioane de euro pentru Tănase, care este căpitanul echipei din Bucureşti şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai clubului din România”, scriu cei de la Aspor, citați de ProSport.

La începutul acestui sezon, atacantul și-a prelungit contractul cu FCSB până în 2025, iar Gigi Becali i-a mărit salariul și i-a micșorat clauza de reziliere, de la 5 milioane de euro, la 3 milioane. Astfel, diferența dintre cerere și ofertă nu este foarte mare și, având în vedere relațiile dintre cele două cluburi, ne putem aștepta la o înțelegere între părți.

5 goluri și 4 assist-uri în 15 meciuri sunt cifrele lui Florin Tănase în acest sezon la FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.