Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Tănase: 'Este foarte importantă victoria. Mai ales după cum a decurs jocul în prima repriză, ne-au dominat, au avut posesia'

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Fotbalistul Florin Tănase a declarat, luni seară, că a avut noroc la faza golului pe care l-a înscris după ce a ratat un penalti, la meciul FCSB – FC Viitorul, scor 2-0. El a precizat că s-a “sucit” atunci când a executat penaltiul.

“Este foarte importantă victoria. Mai ales după cum a decurs jocul în prima repriză, ne-au dominat, au avut posesia, dar suntem bucuroşi că până la urmă am câştigat. La pauză am vorbit între noi, am zis că fim mai concentraţi, mai agresivi, aici a fost cheia. La gol am avut noroc. Aşa este când te suceşti la penalti. Prima oară am vrut să mă uit la portar, după aia am zis să dau tare în stânga şi când mă duceam spre minge am dat dreapta”, a spus Tănase.

Întrebat dacă el şi colegii săi simt presiunea care se pune pe antrenor cu privire la o eventuală demitere, Tănase a răspuns: “Nu simţim presiune, asta se vorbeşte de când a venit la noi. Noi trebuie să ne antrenăm, să-l ascultăm şi să punem în practică ce ne spune”.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, scor 2-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-o partidă din etapa a XIX-a a Ligii I.

Meciul ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 20.00, dar a fost amânat pentru luni din cauza ceţii, informează, news.ro.

Au marcat Florin Tănase ’41 şi Lucian Filip ’77. Tănase a înscris împingând mingea în plasă după ce, la un penalti executat de el, Cojocaru a respins în faţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.