Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Tănase: Îi dedicăm victoria Teodorei, fiicei lui MM, care a avut şi are o problemă gravă de sănătate

www.digisport.ro
Florin Tănase

Mijlocaşul FCSB Florin Tănase i-a dedicat victoria din meciul cu FC Botoşani fiicei fostului director sportiv al clubului, Mihai Stoica, potrivit NEWS.ro.

"Am luat trei puncte foarte importante, dar am avut un meci dificil în seara aceasta, după acea eliminare. Dar ca o echipă mare, am marcat şi golul doi în inferioritate numerică. Mă aşteptam să îi prindem, să recuperăm o minge şi să-i prindem desfăcuţi, din fericire s-a întâmplat.

Nu am văzut că Planici a faultat, a fost primul care a atins mingea, după aceea jucătorul de la Botoşani a dat în piciorul lui. După părerea mea, a fost fault invers.

Îi dedicăm victoria Teodorei, fiicei lui MM, a avut şi are o problemă gravă de sănătate. Suntem alături de ea şi îi dedicăm victoria. Mulţi au crezut că dânsul a lăsat echipa pentru că mergeam prost atunci, dar dânsul este mai discret aşa, de felul lui, şi nu a vrut să spună ce problemă are în familie. Dar probabil o să vă spună şi eu ştiu că este una destul de gravă", a declarat Tănase, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Botoşani, în etapa a XVI-a a Ligii I. Fundaşul sârb al oaspeţilor, Bogdan Planici, a fost eliminat, în minutul 63. Cu a treia victorie la rând, echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă s-a apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj, care va evolua, duminică, la Bucureşti, împotriva formaţiei Dinamo.

Au marcat: Coman '31, Gnohere '74

În minutul 63, Planici a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.