Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Tănase îi răspunde VIOLENT lui Gigi Becali: 'Nu are cum să fie ultima partidă, e liderul din vestiar şi avem nevoie de el. Suntem obişnuiţi cu criticile'

Gigi Becali a declarat, duminică seară, după remiza din meciul FCSB – CFR Cluj, scor 0-0, că echipa bucureşteană a rezolvat problema apărării, dar are probleme în ceea ce priveşte atacul. El l-a criticat pe Florin Tănase, spunând că “parcă e aerian” şi a menţionat că pentru Mihai Pintilii este ultimul meci.

Florin Tănase a declarat că rezultatul este echitabil şi că echipa are nevoie de Mihai Pintilii, despre care Gigi Becali a spus că acesta a fost ultimul său meci. El i-a răspuns violent lui Becali.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

"Este un rezultat echitabil. A fost decizia antrenorului să încep pe bancă, trebuie să mă adaptez. Pinti a simţit ceva la picior. Nu are cum să fie ultima partidă, este liderul din vestiar şi avem nevoie de el. (…) Suntem obişnuiţi cu criticile. CFR este o echipă foarte puternică, foarte bine aşezată în teren, cu un antrenor foarte bun, dar putem să ne batem cu ei, nu sunt de nebătut. (…) Dacă nu ne-a acordat penalti, suntem obişnuiţi să nu ni se acorde. Dacă eram eu implicat era încă un galben astăzi pentru simulare”, a afirmat Tănase la Look Plus.

Gigi Becali a declarat, duminică seară, după remiza din meciul FCSB – CFR Cluj, scor 0-0, că echipa bucureşteană a rezolvat problema apărării, dar are probleme în ceea ce priveşte atacul. El l-a criticat pe Florin Tănase, spunând că “parcă e aerian” şi a menţionat că pentru Mihai Pintilii este ultimul meci.

“De rezultat nu sunt dezamăgit pentru că aşa s-a jucat. Dacă n-am avut? Nu prea am avut ocazii de a marca. Sunt dezamăgit de atacul nostru. Am rezolvat problema de apărare. Nu o să stăm 100 de ani după Tănase să înveţe să joace el fotbal. Parcă e aerian, parcă nu e pe teren, parcă e pe altă planetă. Nu stăm după Tănase. S-a câştigat un punct. Puteau fi trei dacă e echipă de anvergură. Nu eşti echipă de anvergură, nu poţi să câştigi. Acum vin Man şi Moruţan şi o să se rezolve problema. Man rezolvă problema FCSB-ului. Nu pot să spun nici că sunt nemulţumit, nici că sunt mulţumit de Coman, o notă de 7. El trebuoe să ia 10. Mi-au plăcut Oaidă, Ov .Popescu, Planici, Cristea, Panţîru. Faptul că nu am pierdut meciul ăsta e important. E ultimul meci pentru Pintilii. Pentru că e căpitan îl ţinem în staf. O să ţinem pe Pintilii secund şi cu asta basta”, a spus Becali.

Gigi Becali consideră că Dinamo, adversara din etapa a XII-a a Ligii I, nu mai este cât de puternică era cândva. “Dinamo e o echipă pe care trebuie să o respecţi şi atâta tot. Nu e un Dinamo atât de puternic ca pe vremuri. Dar se întâmplă orice la un derbi”.

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat că formaţia CFR Cluj şi-a dorit un rezultat de 0-0 la derbiul de pe Arena Naţională.

"Important este faptul că am continuat seria meciurilor fără înfrângere, am scos şapte puncte din trei meciuri foarte grele, dar parcă se putea mai mult în această seară. Am întâlnit o echipă cu experienţă, care şi-a dorit un 0-0, nu un egal, un 0-0, adică au ştiut foarte bine să fragmenteze jocul şi din păcate noi am intrat în jocul lor. Au fost foarte puţine situaţii în care am fi putut să mărim viteza de joc, am căutat spaţiul, ne-au păcălit din punctul ăsta de vedere. Am văzut o fază la care se impunea penalti, mi se pare destul de limpede, dar arbitrajul este unul de înaltă calitate, deoarece este o brigadă foarte bună, dar cred că acolo au greşit şi trebuia acordat penalti, în rest nu avem ce să reproşăm. Dan Petrescu a pus în mişcare un sistem care uneori poate funcţiona şi-n în absenţa lui, având jucători cu experienţă au lecţia bine învăţată şi atunci lucrurile pot funcţiona. Sunt convins că putem mai mult în întâlnirile directe cu ei, vor mai fi trei întâlniri, e bine că nu am pierdut, dar erau momente în care puteam forţa, ei venind după victoria cu Lazio, noi cu o formulă destul de odihnită. Nu se poate vorbi de o favorită la titlu în actualul sistem, campionatul este divizat în două etape, prima parte este calificarea în play-off, după care ne gândim şi la următorul pas. Vom trata foarte serios cupa, trebuie să ne odihnim ca pentru un meci important", a declarat Răducan.

El nu crede că a fost ultimul meci pentru căpitanul Mihai Pintilii: "Pintilii a avut probelme musculare, nu cred că e ultimul lui meci. La nivelul vestiarului nu s-a discutat nciiodată că el nu mai poate. Probabil decizia asta o va lua el, dar eu nu am cunoştinţă de aşa ceva. Sperăm să nu fie o ruptură. De asemenea, Coman are o contuzie, sperăm să nu fie o problemă gravă, va face o radiografie. Doctorul spune că nu e ceva grav şi atunci e în regulă. Nedelcu intră în regim normal într-o săptămână, două maxim, treptat va intra în joc, este o piesă importantă, mai ales în contextul în care Pinti are ceva probleme."

Iulian Cristea a declarat, duminică seară, că nu este mulţumit de remiza cu CFR Cluj, subliniind că elevii lui Bogdan Vintilă şi-ar fi dorit victoria.

"Nu suntem mulţumiţi, ne doream victoria. Orice jucător e important pentru noi şi mereu se simte când lipseşte cineva. Nu cred că o să rămânem fără Pintilii, el e aproape de noi şi sper să nu fie accidentat mult timp. Noi trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să câştigăm", a spus Cristea.

Atacantul Florinel Coman consideră că FCSB şi-a revenit la forma din trecut, după ce a reuşit rezultate foarte bune cu echipele cele mai bune din campionat, 0-0, cu CFR Cluj, 1-0, cu CSU Craiova şi 2-1 cu FC Viitorul.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

"Un meci greu, jucători cu experienţă, cred că puteam să câştigăm, mai ales că am avut acea ocazie în minutul 90. Nu cred că Pintilii va renunţa, este o accidentare, dar nu aşa gravă şi speră că-l vom vedea pe teren la următoarele meciuri. Au venit să joace fotbal, prima repriză am jucat mai bine, am pasat, chiar dacă nu ne-am creat aşa multe ocazii, cred că am controlat jocul. Trebuie să luăm cupa mai în serios faţă de anul trecut, mergem să câştigăm, cred eu că suntem pe o linie foarte bună şi în campionat, cred că ne-am pus cum eram înainte, ne-am revenit şi am făcut ultimele trei meciuri foarte bune cu echipele cele mai bune din campionat", a declarat Coman.

Alin Minteuan a condus echipa CFR Cluj de pe bancă la meciul cu FCSB, deoarece antrenorul principal Dan Petrescu este suspendat şi nu a făcut deplasarea la Bucureşti. Minteuan consideră că echipa ardeleană a pierdut două puncte pe Arena Naţională.

Citește și: Klaus Iohannis ar putea pierde lupta pentru Cotroceni! Cum încearcă să-i înșele Andrei Caramitru pe votanții liberali

"În opinia mea am pierdut astăzi două puncte, ocaziile cele mai mari ne-au aparţinut nouă, au fost două reprize în care am avut multe şanse de a înscrie, păcat că nu am făcut-o, dar acum încercăm să ne gândim la partidele viitoare. Oricare jucător de la CFR are valoare şi merită să joace aici. S-a optat penturu acest 11, pentru că totuşi FCSB este FCSB, o echipă importantă a campionatului, deşi în momentul actual este pe o poziţe probabil nemeritată, pentru că au arătat un fotbal destul de bun. Noi am ridicat destul de bine ştacheta, am reuşit să controlăm mare parte a jocului, având foarte, foarte multe ocazii. Am fost forţaţi cu acea schimbare, planurile noastre erau altele, dar din păcate a venit acea accidentare a lui Costache, care ne-a făcut să-l introducem pe Paşcanu. A intrat pe o poziţie nefirească pentru el, cea de fundaş stânga, dar s-a descuircat destul de bine şi chiar a creat într-o fază o superioritate foarte bună şi am avut o ocazie. FCSB este întotdeauna o formaţie periculoasă şi sută la sută se va bate şi anul acesta şi la campionat. Avem un meci de cupă miercuri, la Botopşani, vom rămâne aici şi vom pleca la Botoşani. Se mai deschide un front şi vom încerca să facem faţă şi acolo. Am încercat să amânăm acel meci, nu am reuşit, vom juca şi vom încerca să dăm tot ce putem ca în seara aceasta, pentru a trece mai departe. Au fost ceva neînţelegeri cu federaţia, legat de date, nu a ieşit nimic şi jucăm", a declarat Minteuan.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Tehnicianul FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, duminică seară, că şi-ar fi dorit să ofere o victorie fanilor la revenirea pe Arena Naţională, dar CFR Cluj are un joc puternic, cu jucători care luptă pentru fiecare minge.

"Este un punct câştigat, atmosfera a fost minunată, mi-ar fi plăcut să ofer o victorie fanilor, dar nu s-a putut. CFR are un joc puternic de angajament, jucători care luptă pentru fiecare minge. Ne bucurăm că am reuşit să strângem puncte în ultimele meciuri, meritul este al jucătorilor. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci. Avem un lot numeros, evaluăm toţi jucătorii, în iarnă vom lua decizii", a spus Vintilă la Digisport.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Vintilă a spus că Mihai Pintilii urmează să fie supus un RMN, iar despre Harlem Gnohere a afirmat că este un jucător bun, cu calitate, "este pe drumul cel bun, mai ales că a mai slăbit un pic".

Jucătorul Emmanuel Culio a declarat, duminică seară, că formaţia CFR Cluj ar fi meritat victoria.

Citește și: Klaus Iohannis ar putea pierde lupta pentru Cotroceni! Cum încearcă să-i înșele Andrei Caramitru pe votanții liberali

"Cred că CFR a dominat în a doua repriză şi am fi meritat victoria. Îmi pare rău că nu am dat gol la ultima fază a noastră. Mă simt bine de la meci la meci. Ne merge bine, meciul de azi a fost foarte bun şi dacă mergem mai departe aşa, e super pentru noi. Dan Petrescu era un plus pe bancă, dar şi Alin Minteuan îşi face foarte bine treaba lui. Vreau să mai joc încă un an, iar apoi vom vedea ce va fi", a declarat Culio.

La meciul FCSB - CFR Cluj, Alexandru Paşcanu, transferat de la Leicester, a debutat la oaspeţi, în minutul 71, după ce a fost nevoit să intre pe teren, pentru respectarea regulii jucătorilor sub 21 de ani, în urma accidentării lui Valentin Costache.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

"Mă bucur că am reuşit să debutez, nu era felul în care îmi imaginam să debutez, dar e ok, am plecat de aici cu un punct şi suntem fericiţi. Mi-a spus mister să joc fundaş stânga şi să încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Am intrat, am încercat să-mi fac treaba cât mai bine şi mă bucur că am reuşit să debutez şi să nu luăm gol. Au fost contre pe final, oricare dintre echipe putea să marcheze, a fost un final de meci mai interesant pentru spectatori, nu neapărat pentru noi, la ultima fază. E un rezultat bun, nu am luat gol, am luat un punct, deşi noi ne-am propus să mergem la victorie, dar e ok şi egalul. Eu mă antrenez şoi încerc să joc cât mai bine cand intru", a declarat Paşcanu.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.