Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Tănase: Nu jucăm deloc, mergem din rău în mai rău, greşeli de curtea şcolii. Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă de puşti

Fotbalistul Florin Tănase a declarat duminică seară, după meciul pierdut de FCSB în faţa rivalei Dinamo, în Liga I, scor 1-2, că el şi colegii săi au arătat că sunt o echipă “de puşti” şi au făcut greşeli “de curtea şcolii”, anunță news.ro.

“Greu, am demonstrat încă o dată că suntem o echipă de puşti, fără prea multă experienţă, nu ştim să jucăm meciurile astea. Nu ne-am simţit în teren, n-am pasat, nu am jucat ceea ce trebuia să jucăm, ce jucam anul trecut. Anul acesta nu jucăm deloc. Dacă stăteai şi te uitai îniante de meci la echipe spuneai că n-are cum să nu câştige FCSB, şi uitaţi-vă, greşeli de curtea şcolii... Mergem din rău în mai rău, nu înţeleg de ce. Avem toate condiţiile sĂ putem să progresăm şi vin aceste meciuri şi pierdem contra marii rivale. S-a întors peluza şi noi trebuia să avem atitudine mai bună. Nu am văzut la derbiurile din afară să facă greşelile pe care le-am făcut noi azi. Nu merge jocul, nu că n-avem atacant… Nu venim cu centrări, nu venim cu nimic”, a spus Tănase la posturile care transmit LIga I.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize, când a fost eliminat Iulian Cristea. Au marcat Sin '37 şi V. Lazăr '62 pentru Dinamo şi Tănase '45+9 (p) pentru FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.