Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florinel Coman, după înfrângerea cu Rapid: Din minutul cinci, nu am mai putut să mai sprintez. Am făcut injecţii la pauză

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Lui Florinel Coman, jucătorul echipei FCSB, îi pare rău că formaţia sa nu a reuşit să marcheze în meciul de duminică, 0-1 cu Rapid Bucureşti. Coman crede că FCSB încă trage la titlu.

„Am făcut un fotbal bun, mai ales în repriza a doua. Am avut ocazii mari, dar nu am reuşit să marcăm. Am început foarte prost meciul. Cred că un egal era echitabil. Din păcate nu am reuşit să luăm cele trei puncte, aşa cum ne-am propus. Important este că am avut ocazii, şi eu am avut o ocazie mare. Acum trebuie să mergem la Craiova şi să câştigăm pentru că avem nevoie de trei puncte. Puteam face pasul din seara asta, ne pare rău. Dacă am fi egalat 1-1 în minutul 60, cred că puteam să şi câştigăm. Din minutul cinci nu am mai putut să mai sprintez, am făcut injecţii la pauză. Dar a fost un fault mai dur. Arbitrajul a fost super. Chiar i-am spus asta la final. Încă putem câştiga titlul! Şi la începutul sezonului se spunea că nu avem nici o şansă şi iată că suntem aici. E un play-off care se joacă, un egal era echitabil. La Craiova nu va conta jocul pe care îl facem, mergem doar pentru cele trei puncte”, a declarat Florinel Coman, scrie news.ro.

La rândul său, Andrei Cordea a afirmat că FCSB merita să marcheze: "Am practicat un fotbal bun, am avut multe ocazii, am fi meritat să marcăm cel puţin un gol. Vom merge înainte, nu este nimic gata. Azi am ratat, mă antrenez foarte bine, ştiu ce am de făcut, sunt băiat serios, dar uneori nu-şi iese. Sunt puţin frustratt, meritam mai mult, nu meritam să pierdem, trebuia să ieşim cu capul sus. Îmi pare bine că play-off-ul se joacă aşa, mai sunt meciuri, nu este nimic stabilit, noi vom crede până la final. Vom încerca să câştigăm la Craiova, suntem mai uniţi ca niciodată".

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.