Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florinela Cîrstina este noul director general al Medicover România

www.medicover.ro
medicover

Florinela Cîrstina este noul director general al Medicover România, începând din 8 ianuarie, aceasta înlocuindu-l pe Radu L. Gorduza, a anunţat vineri compania.

Florinela Cîrstina a ocupat anterior poziţia de director operaţional Medicover România, companie în care lucrează de peste cinci ani, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vaccinul Moderna va ajunge în România! Care sunt principalele diferențe între cele două tipuri de vaccin .

Aceasta s-a alăturat Medicover România în 2016, în calitate de Director Medical cu responsabilităţi privind standardele de calitate medicală şi reglementare. Un an mai târziu, a trecut la conducerea Spitalului Medicover din Bucureşti. Începând din 2020, este Director Operaţional Medicover România, gestionând activităţile ambulatorii şi spitaliceşti. Dr. Florinela Cîrstina este de profesie medic, cu specializare în chirurgie vasculară, absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara. Înainte de a se alătura Medicover, a implementat politici şi standarde medicale internaţionale în ţări în curs de dezvoltare sau în zonele de război, cu misiunea de a răspunde situaţiilor de criză.

"Experienţa internaţională şi colaborarea cu mai multe industrii mi-a permis să dezvolt şi implementez de-a lungul timpului politici şi sisteme la cele mai înalte standarde medicale, oferind pacienţilor şi companiilor partenere cel mai înalt nivel de siguranţă", a declarat dr. Florinela Cîrstina, noul director general Medicover România.

Ea a precizat că anul trecut Spitalul Pelican din Oradea a devenit spital suport Covid-19. "Ne dorim să rămânem partener important al autorităţilor în măsurile de stopare a pandemiei, inclusiv în pocesul de vaccinare, punând la dispoziţie resurse umane şi materiale şi expertiza specifică reţelei Medicover", a precizat dr. Cîrstina.

Medicover România este prezentă de 24 de ani pe piaţa serviciilor de sănătate private şi dispune de o reţea de 36 de clinici în Bucureşti şi în ţară şi două spitale generaliste: unul în capitală şi celălalt în Oradea. Medicover România face parte din Medicover, companie internaţională importantă care oferă servicii medicale şi de diagnostic, fondată în 1995.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.