Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Floyd Mayweather a recunoscut: Are şapte iubite

Floyd Mayweather

Celebrul pugilist Floyd Mayweather a dezvaluit ca are sapte iubite, totul intr-un interviu – mai mult sau mai putin bizar – acordat unui canal YouTube. Proaspat invingator in confruntarea mileniului, cu luptatorul de MMA irlandez Conor McGregor, boxeurul american de 40 de ani a mai precizat ca isi tine banii in doar doua conturi bancare si ca detine 25 de automobile de lux, conform national.ro.

Mayweather, retras definitiv din activitate fara sa piarda niciunul dintre cele 50 disputate, declara ca in partida cu McGregor l-a interesat doar bursa oferita de catre organizatori, de peste 100 de milioane de dolari, si ca urmatorul duel – daca va mai exista vreunul! – va fi impotriva cuiva venit de pe alta planeta. Floyd Mayweather este obisnuit sa stea in hoteluri scumpe (desi are un conac in Las Vegas, cu o suprafata de 2.000 de metri patrati ) si sa-si cheltuie banii cu dansatoare de striptease. Intrebat daca are vreun sfat pentru barbatii casatoriti, “Pretty Boy” a raspuns ferm: “Da, divortati!”.

De-a lungul anilor, Mayweather a fost legata de o serie de tinere seducatoare, ultima pe lista fiind o juna de 20 de ani din Marea Britanie, pe nume Rmarni Ellis. Singura femeie cu care Floyd a avut o relatie mai serioasa a fost Melissa Brim, mama copilului sau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.