Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FLUIER FINAL: România își ia ADIO de la Mondial cu un egal în 10 contra Danemarcei

captura Facebook
echipa nationala

Meciul Danemarca - România, din ultima etapă a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018, s-a închiat, duminică, pe arena Parken din Copenhaga, cu scorul de 1-1. Românii au evoluat timp de 30 de minute în 10, după ce Ganea a fost eliminat.

Danemarca a deschis scorul în minutul 60, prin Eriksen, din penalty. Deși în inferioritate numerică, România a egalat în minutul 88, prin Ciprian Deac.

1-0, min. 60: În minutul 59, Deniz Aytekin a dictat lovitură de la 11 metri şi l-a avertizat pe Ganea, pentru că l-a faultat pe Bendtner în apropierea careului mic. Erikssen a transformat penaltiul.

1-1, min. 88: Aflată în inferioritate numerică, România a egalat prin Ciprian Deac, care a trimis mingea în poartă din apropiere, după o minge lovită greşit de George Ţucudean.

În minutul 37, arbitrul a anulat un gol marcat de Bendtner, pentru ofsaid.

Echipa tricoloră a evoluat în zece jucători după eliminarea lui Cristian Ganea, din minutul 33, când a primit al doilea cartonaş galben, pentru un fault în apropierea careului, asupra lui Poulsen.

Cartonaşe galbene: Kjaer '72 / Băluţă '12, Budescu '50, Tătăruşanu '54, Ganea '59 şi '63, Stanciu '61;

Cartonaş roşu: Ganea '63.

Au evoluat următoarel echipe:

Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Durmisi – Kvist, Eriksen, Delaney – Poulsen (Schone '83), Bendtner (Dolberg '70), Sisto. Selecţioner: Aage Hareide.

România: Tătăruşanu - Bălaşa, Chiricheş, Grigore, Ganea - Hoban, Stanciu - Deac, Băluţă (Ţucudean '83), Budescu (Bancu '66) - Andone (Keşeru '70). Selecţioner: Cosmin Contra

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Germania, cu Deniz Aytekin la centru. El este ajutat de asistenţii Guido Kleve şi Markus Hacker şi de rezerva Marco Fritz.

Clasamentul final al grupei E este următorul: 1. Polonia – 25 de puncte, 2. Danemarca – 20 puncte, 3. Muntenegru – 16 puncte, 4. România – 13 puncte, 5. Armenia – 7 puncte, 6. Kazahstan – 3 puncte. România a ratat orice şansă de a ajunge la CM din Rusia încă din etapa a şaptea a grupelor.

Următoarele competiţii la care va participa România sunt preliminariile Campionatului European din 2020 şi Liga Naţiunilor. Arena Naţională din Capitală va găzdui patru meciuri din cadrul turneului final al Euro-2020).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.