Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flutur: Fuziunea locala PNL-PDL, până la mijlocul anului 2015

gheorghe flutur

Secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, ca anul 2014 este cel al consolidarii dreptei în România prin înfiintarea marelui PNL, urmând ca pâna la jumatatea anului 2015 sa fie facuta fuziunea în structurile din teritoriu, pentru pregatirea alegerilor din 2016.

Gheorghe Flutur a spus, într-o conferinta de presa, ca anul 2014 va ramâne în istorie ca fiind anul consolidarii dreptei politice în România, prin înfiintarea marelui Partid National Liberal, rezultat din fuziunea PNL-PDL.
"Dupa 25 de ani de tranzitie politica în România, dreapta s-a unit, iar anul 2015 va fi anul desavârsirii fuziunii în teritoriu", a spus senatorul sucevean, potrivit Mediafax.
El a susţinut ca a contribuit substantial la procesul de fuziune, precizând ca în 5 ianuarie va participa la sedinta din Comisia de unificare a partidelor, unde vor fi stabilite criterii, principii si foaia de parcurs pentru "desavârsirea fuziunii la temelie".
Flutur a precizat ca fuziunea în structurile din teritoriu ar trebui finalizata la mijlocul anului 2015 întrucât urmeaza pregatirea anului electoral 2016.
"Desavârsirea fuziunii în teritoriu sa ne prinda la jumatatea anului pentru ca vrem sa intram în linie dreapta cu pregatirea anului electoral pentru 2016", a adaugat Gheorghe Flutur.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.