Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză liberalii de blasfemie: 'Gheorghe Flutur a întinat şi a batjocorit opera marelui compozitor Ciprian Porumbescu'

psd

Deputatul Răzvan Rotaru (PSD) comentează în termeni dur episodul de la Rădăuți, unde o tânără îmbrăcată în ie a interpretat, sâmbăta trecută, la vioară, Balada compusă de Ciprian Porumbescu în timpul unei vizite a premierului Ludovic Orban pe șantierul viitoarei șosele de centură a municipiului. Deputatul se declară revoltat.

Citește și: Final de epocă în PNL: au picat celebrii 'sforari ai Cooperativelor'

„Cum îşi permite baronul Flutur de la Suceava să batjocorească şi să mânjească opera marelui compozitor Ciprian Porumbescu doar pentru a-l proslăvi şi a-i face pe plac şefului său de partid, Ludovic Orban? Ansamblul „Ciprian Porumbescu” a interpretat „Balada” lui Ciprian Porumbescu în semn de omagiu faţă de Înalt Preasfinţitul Pimen, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, la înmormântarea acestuia. A vrut să-l compare pe Orban cu Pimen? E o blasfemie. Flutur a copiat gestul şi a vrut să-i arate şefului său de partid cât de mult îl apreciază. E un gest oribil, după cel cu oile de la Bucşoaia, în urmă cu câţiva ani. Se pare că baronul de Suceava e specialist în aducerea de ofrande către mai-marii de la Bucureşti, indiferent că sunt de culoare portocalie sau galbenă. E dezgustător şi ruşinos pentru toată Moldova şi Bucovina ceea ce a făcut preşedintele Consiliului Judeţean Suceava”, a transmis Răzvan Rotaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.