Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FMI, alături de Grecia

grecia www.rfi.ro

Participarea Fondului Monetar Internațional la negocierile privind acordarea celui de-al treilea pachet de asistență financiară pentru Grecia este completă.

 

 

 

Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt al Comisiei Europene, Mina Andreeva, dezmințind informațiile privind neimplicarea FMI în sprijinirea Atenei, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

 

Discuțiile privind noul program sunt în derulare 'fiind prezenți reprezentanții FMI, care participă integral la negocierile de la Atena', le-a declarat jurnaliștilor din Bruxelles Mina Andreeva. Oficialul a adăugat că poziția FMI este neschimbată iar această abordare 'este pe deplin compatibilă cu agenda UE', care implică un acord privind al treilea pachet de asistență financiară pentru Grecia și apoi discuții privind reducerea datoriei țării.

 

Prima rundă a discuțiilor la nivel tehnic între reprezentanții Greciei și cei ai creditorilor internaționali privind al treilea pachet de asistență financiară a început marți și ar urma să se încheie vineri, susțin sursele. Parlamentul Greciei a adoptat două pachete de reformă, ca parte a condițiilor impuse de creditorii internaționali în schimbul asistenței financiare de 86 miliarde de euro (94 miliarde de dolari).

EVZ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.