Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foștii colegi de echipă îl susțin pe Nicolae Dică - Era în cărți pentru a câștiga campionatul. Erau șanse foarte bune

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Demiterea lui Nicolae Dică din funcţia de antrenor al echipei FCSB nu a trecut neobservată de foştii săi colegi. Sorin Paraschiv şi Petre Marin sunt de părere că mişcarea lui Gigi Becali a fost una greşită. Dică are valoare şi ar fi putut aduce titlul, informează mediafax.

Petre Marin este convins că fostul lui coechipier va reuşi în cariera de antrenor. Indiferent de calea pe care o va urma din iarnă, Dică va demonstra că că are talent şi îl va face pe Gigi Becali să regrete alegerea făcută. "De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu demisia lui, nu am vrut să îl deranjez personal, am vrut să îl las să se liniştească. Nu a fost plăcut ce s-a întâmplat cu Dicanio, dar asta este viaţa, sunt convins că va reuşi în meseria pe care şi-a ales-o, a şi demonstrat acest lucru la Steaua. Cred că dacă era lăsat în totalitate să facă ceea ce considera el, cred că putea şi mai mult. Din punctul meu de vedere nu a fost corect ce s-a întâmplat la Steaua, ţinând cont de trecutul pe care îl are în tricoul roş-albastru şi ceea ce a făcut el pentru această echipă cât a fost jucător”, a declarat Petre Marin pentru Telekom Sport.

Paraschiv apreciază că relaţia antrenor-patron de la FCSB nu este singulară în fotbalul românesc. Tehnicienii trebuie să se muleze după conducători la majoritatea echipelor din Liga 1. "Era în cărţi pentru a câştiga campionatul. Erau şanse foarte bune. El a fost unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga I în ultima perioadă şi a fost demis. Îmi pare foarte rău pentru că a făcut lucruri bune la Steaua. L-am încurajat, să fie tare. Asta este viaţa de antrenor. Trăim în România, unde nu există un foarte mare respect pentru jucători şi pentru antrenori, iar cei care lucrează în fotbal trebuie să se adapteze. Dacă nu te adaptezi, nu ai cum să antrenezi" a declarat Sorin Paraschiv pentru Telekom Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.