Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focar Covid la Secția Clinică Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu: 21 de cadre medicale și 12 pacienți sunt pozitivi

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Autoritățile au descoperit un nou focar de infecție cu SARS-CoV-2 în cadrul Secției clinice Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, unde sunt 33 de persoane infectate, dintre care 12 pacienți. Secția a fost închisă, iar urgențele sunt tratate la Spitalul Militar din oraș, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan, a declarat, miercuri, că în cadrul Secției Clinice Neurologie a fost identificat un focar de infecție cu COVID-19.

Citește și: S-a găsit soluția! Cum ar putea dispărea virusul în doar trei minute

„Sunt un număr de 21 cazuri pozitive din rândul personalului medical (dintre care 4 medici rezidenți) și 12 pozitivi din rândul pacienților internați. În cadrul anchetei epidemiologice a fost testat întregul personal și toți pacienții”, a spus Ștefan.

Secția este în prezent închisă, aici având loc proceduri de dezinfecție terminală.

Personalul testat negativ se află în autoizolare la domiciliu si va fi retestat înainte de reluarea activității în secție, programată pentru 18 noiembrie.

Partea de urgențe neurologice se asigura la UPU, prin linii de gardă iar spitalizarea continuă a pacienților care necesită internare a fost preluată de către Spitalul Militar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.