Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focar de coronavirus la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, unde patru angajați au fost confirmaţi cu COVID-19

Pinterest
coronavirus

DSP Buzău a declarat focar de coronavirus la Secţia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca unde patru angajaţi au fost confirmaţi cu coronavirus, dar şi o pacientă. Mai sunt aşteptate rezultatele a 44 de teste.

”Direcţia de Sănătate Publică Buzău a declarat focar de infecţie cu SARS-Cov2 la Secţia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, unde au fost înregistrate 5 cazuri de îmbolnăvire”, a transmis, vineri, DSP Buzău, printr-un comunicat de presă, potrivit news.ro.

Citește și: Alina Bica, declarații-bombă în fața judecătorilor italieni (presă) .

La nivelul judeţului Buzău există 12 focare active de coronavirus la diverse instituţii şi societăţi comerciale. Cel mai mare număr de persoane infectate provin de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului şi de la Direcţia de Sănătate Publică Buzău.

De asemenea, doi buzoieni care erau infectaţi cu Covid-19 au murit în ultimele 24 de ore. Este vorba despre o femeie de 65 de ani, internată în Spitalul Judeţean Buzău, care suferea de diabet şi de un bărbat de 55 de ani care era internat în Capitală la Spitalul „Victor Babeş” care nu avea, potrivit aparţinătorilor, comorbidităţi cunoscute.

La Buzău au fost identificate în ultimele 24 de ore 30 de cazuri noi de îmbolnăvire cu SARS—Cov2 la persoane cu vârste între 21 şi 69 de ani care au fost internate în spitale din Buzău, Râmnicu Sărat şi Bucureşti. Astfel, numărul buzoienilor confirmaţi Covid-19 de la debutul pandemiei a ajuns la 913 din care 550 s-au vindecat, iar 26 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.