Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focar de coronavirus la un azil de bătrâni: doi au murit deja din cauza Covid-19

Linkdin
coronavirus

Şapte bătrâni din azilul privat de la Galaţi în care au murit deja două persoane ar fi fost confirmaţi cu infecţie cu coronavirus iar alţi doi ar prezenta simptome de boală. Centrul de îngrijire persoane vârstnice din Galaţi este deja în carantină.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 34: 'Nesimţitul ăla de Popescu minte flagrant. Aţi spus că aţi vorbit cu Farmec. Nu aţi vorbit cu nimeni'

Potrivit prefectului de Galaţi, Gabriel Avrămescu, căminul de bătrâni din Galaţi a fost carantinat, fiind amplasate dispozitive de jandarmi care asigură paza dar şi un cort pentru decontaminarea cadrelor medicale care intră sau ies din centrul de bătrâni, informează News.ro.

De asemenea, au fost recoltate mai multe probe la sfârşitul săptămânii trecute, iar cadre medicale de la Spitalul Judeţean Galaţi şi de la Spitalul CFR au fost trimise pentru a avea grijă de bolnavi.

Potrivit unor surse, în azilul privat de la Galaţi ar fi şapte bătrâni infectaţi cu coronavirus în acest moment şi doi care ar prezenta semne de boală. Persoanele infectate sunt la Spitalul de Boli Infecţioase.

În acelaşi azil au murit zIlele trecute din cauza coronavirusului doi bătrâni de 74 şi respectiv 82 de ani. În azil sunt circa 140 de bătrâni.

Virusul ar fi fost adus în centru de femeia care deţine afacerea şi care a contractat coronavirusul de la soţul ei, care a călătorit în Turcia. De altfel, soţul femeii, un bărbat de 61 de ani, a decedat, în timp ce gălăţeanca este internată în spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.