Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focar de COVID-19 la secţia Oncologie a SJU Slatina - Internările în secţie au fost limitate

National Institute of Allergy and Infectious Diseases
covid coronavirus

Internările în secţia Oncologie a Spitalului Judeţean (SJU) Slatina au fost limitate după confirmarea unui focar de COVID-19, pacienţii cu afecţiuni oncologice care necesită spitalizare urmând a fi internaţi în alte secţii, în limita locurilor disponibile, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, medicul Florin Popa.

"Au fost limitate toate internările în secţia Oncologie, pacienţii cu afecţiuni oncologice vor fi internaţi în celelalte secţii, în limita locurilor disponibile, ori vor fi internaţi la Caracal în situaţia în care nu ar fi locuri la Slatina. Măsura limitării internărilor va rămâne în vigoare până va fi stins focarul", a declarat medicul Florin Popa.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, la secţia Oncologie a SJU Slatina au fost confirmate cinci cazuri de pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2, iar doi dintre aceşti pacienţi au decedat.

Unul dintre pacienţii decedaţi este o femeie în vârstă de 44 de ani, internată pe 28 noiembrie şi al doilea este un bărbat în vârstă de 75 de ani, internat pe 23 noiembrie.

În cazul femeii infecţia cu SARS-CoV-2 a fost confirmată pe 9 decembrie, zi în care a şi fost externată din spital la cerere şi apoi a decedat la domiciliu.

Bărbatul a fost testat pozitiv pentru infecţia cu noul coronavirus în ziua de 6 decembrie, iar pe 13 decembrie a murit, el suferind atât de afecţiuni oncologice cât şi cardiace.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.