Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOCAR la Viitorul Constanța: Echipa lui Gică Hagi cere AMÂNAREA meciului cu Poli Iași, după ce 5 fotbaliști s-au infectat

Inquam Photos / George Călin
viitorul constanta

Viitorul Constanța a primit încă o veste proastă: cinci fotbalişti şi patru membri din stafful auxiliar au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. În urma acestei infectări masive, constănţenii au cerut amânarea meciului cu Poli Iaşi din următoarea etapă a Ligii 1.

Gică Popescu, preşedintele Viitorului, a confirmat atât faptul că există un focar de infecţie la club, cât şi faptul că a fost făcută o solicitare către LPF pentru amânarea meciului cu Iaşiul.

Citește și: Traian Berbeceanu felicită Patriarhia! ‘A fost un succes’

„E o situaţie dificilă. Avem numeroase cazuri de COVID la echipă, jucători şi oameni din staff. E adevărat că am cerut să ni se amâne meciul, mai ales că avem indisponibili şi câţiva jucători accidentaţi. Acum, important e ca toţi să fie sănătoşi. Vom trece şi peste această perioadă. Stai şi te gândeşti că poate era mai bine să fi continuat în martie şi ne imunizăm mai repede”, a spus Gică Popescu, în exclusivitate pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.