Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focul a măturat tot în cale. 38 de persoane, dintre care 16 copii, au murit în Magagascar

twitter.com
incendiu turcia

Un incendiu declanșat accidental, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o casă din zona centrală a statului Madagascar, a făcut prăpăd. 38 de persoane, dintre care 16 copii, au murit.

Din cele 39 de persoane ce erau prezente în casă în momentul incendiului, 38 dintre aceştia au murit, 16 fiind copii, iar cel mai tânăr având vârsta de şase luni, a declarat agenţiei France-Presse un reprezentant al Jandarmeriei locale, potrivit Mediafax. După terminarea procesului de reabilitare al acoperişului unei case străvechi, a avut loc o petrecere. La sfârşitul evenimentului festiv, în noaptea de sâmbătă spre duminică, acoperişul de paie a luat foc.

Focul a pornit de la un cuptor ce se afla în curte, răspândindu-se către o micuţă cabană construită din paie de orez şi îndreptându-se apoi spre acoperişul casei. Unul din fiii proprietarului este singurul ce a supravieţuit incendiului, sărind pe fereastra casei; acesta prezintă răni la nivelul picioarelor, dar este în afara oricărui pericol. Doi săteni ce au sărit în ajutorul victimelor prezintă arsuri grave pe suprafaţa corpului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.