Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focuri de armă la frontiera croato-slovenă - Un bărbat este în stare critică

www.pressalert.ro
migranți Timișoara

Poliţiştii croaţi au tras asupra unui grup de migranţi clandestini care încerca să ajungă în Slovenia, sâmbătă seară. Un bărbat este în stare critică, au anunţat oficiali din Rijeka, potrivit Reuters potrivit Agerpres

Ministrul croat de Interne Davor Bozinovic a declarat că grupul încerca probabil să traverseze graniţa pentru a ajunge în Slovenia. El nu a precizat câte persoane erau în grup şi nici naţionalităţile lor.

Croaţia se află pe ruta folosită de mulţi migranţi din Orientul Mijlociu şi Asia centrală pentru a ajunge în ţări mai bogate din Uniunea Europeană.

“Poliţiştii împiedicau trecerea grupului care cel mai probabil voia să ajungă în Slovenia”, a spus Bozinovic, precizând că un bărbat a fost rănit probabil după folosirea armelor de foc.

Un medic de la spitalul din Rijeka a declarat că bărbatul este în stare critică, fiind rănit de gloanţe. “Pacientul a fost operat de urgenţă după ce a suferit răni în zona toracelui şi stomacului. Viaţa sa este în pericol”, a explicat medicul.

Davor Bozinovic a spus că autorităţile regionale vor ancheta incidentul care a avut loc în regiunea montană Gorski Kotar, în apropiere de Rijeka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.