Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focuri de armă la granița dintre România și Ucraina - Au lăsat marfa și au scăpat prin pădure

www.ct100.ro
politia de frontiera

Poliția de Frontieră a transmis, sâmbătă, că un grup de cinci persoane a vrut să introducă în România țigări ambalate în „pachete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul țării”. Pachetele valorau peste 58.000 de lei.

Polițiștii de frontieră din Valea Vișeului au observat, vineri, în apropierea frontierei, pe direcția localității Bistra, județul Maramureș, cinci persoane care transportau în spate colete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul țării.

Persoanele au fost interceptate și au fost somate să se oprească. Pentru că nu s-au supus somațiilor, polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase p0atru focuri de avertisment în plan vertical.

Cele cinci persoane au abandonat coletele și au fugit spre interiorul țării, profitând de terenul accidentat și de zona împădurită.

În urma cercetării zonei, polițiștii de frontieră au descoperit zece colete voluminoase. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.996 pachete de ţigări de proveniență Duty Free, în valoare de 58.453 lei.

Polițiștii fac cercetări pentru contrabandă, sub directa supraveghere a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.