Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focuri de armă pentru prinderea unui bărbat fără permis, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor

www.viatavalcii.ro
politist focuri de arma

Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut după ce, aflat la volanul unui autoturism şi neavând permis de conducere, nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase ale poliţiştilor, aceştia executând trei focuri de armă în plan vertical pentru prinderea lui, se arată într-un comunicat de presă postat, marţi, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat, de 36 de ani, din comuna Turburea, bănuit de săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Citește și: Focuri de armă trase de un tânăr spre două persoane pe care le bănuia de furt

"În urmă cu o zi (luni n.r.), poliţiştii s-au intersectat cu autoturismul condus de bărbat, despre care se cunoştea că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, şi au pornit semnalele acustice şi luminoase, de avertizare, pornind în urmărirea acestuia, somându-l să oprească pe partea dreaptă a carosabilului. Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea şi, ulterior, a oprit autoturismul pe partea stângă în sensul de mers, l-a părăsit, fugind pe câmp şi trecând prin curţile mai multor proprietăţi. Bărbatul fost somat verbal de mai multe ori de către poliţişti să se oprească, fapt pentru care au fost executate trei focuri de armă în plan vertical, dar acesta a continuat să fugă", se precizează în comunicatul de presă. 

Aceeaşi sursă afirmă că la scurt timp după intervenţie, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto şi au luat măsurile legale faţă de el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.