Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fondatorul Amazon și cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, va dona 100 de milioane de dolari pentru pandemia de coronavirus

Jeff Bezos

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, a anunţat că va dona 100 de milioane de dolari iniţiativei America’s Food Fund, lansată de fundaţiile Apple, Ford, femeia de afaceri Laurene Powell Jobs şi actorul Leonardo DiCaprio, potrivit TMZ, anunță MEDIAFAX.

Fondul, care avea ca scop strângerea sumei de 12 milioane de dolari, va fi folosit pentru furnizarea de alimente pentru cei afectaţi de criza provocată de pandemie. Proiectul, dedicat şi copiilor care depind de mesele oferite în şcoli pentru a supravieţui, va fi realizat în colaborare cu World Central Kitchen şi Feeding America.

Citește și: Codrin Ștefănescu s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Iohannis și Orban: STOPAȚI abuzurile și anchetele la adresa medicilor

Bezos a spus că, în SUA, şi înainte de pandemie erau foarte multe familii vulnerabile din acest punct de vedere, dar "COVID-19 a amplificat semnificativ această sursă de stres".

Acest lucru se întâmplă şi pentru că multe bănci de alimente se bazau pe donaţiile de la restaurante, care în prezent sunt închise.

Şeful companiei Amazon s-a alăturat astfel unei liste de celebrităţi care au făcut donaţii substanţiale în beneficiul persoanelor vulnerabile.

Citește și: Momente EMOȚIONANTE la Galați - Asistenta hărţuită de vecini, așteptată cu flori și aplauze de militari (VIDEO)

Astfel, Oprah Winfrey a anunţat, joi, că va dona 10 milioane de dolari pentru cei afectaţi de pandemia de coronavirus. O parte din sumă va fi donată aceluiaşi fond caritabil America’s Food Fund.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.