Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fondatorul clubului Chambly a decedat în timpul meciului care a calificat echipa în semifinalele Cupei Franţei

lumanare doliu

Walter Luzi, unul dintre fondatorii clubului FC Chambly, tatăl preşedintelui şi al antrenorului echipei, a decedat, miercuri, în timpul meciului pe care formaţia din liga a treia l-a câştigat cu Strasbourg, cu scorul de 1-0 (0-0), calificându-se în semifinalele Cupei Franţei, informează lefigaro.fr.

Internat de opt zile, Walter Luzi a decedat la un spital aflat la câţiva kilometri de Stade des Marais, în urma unei pneumonii, la vârsta de 77 de ani. El era tatăl preşedintelui clubului, Fulvio Luzi şi al antrenorului Bruno Luzi.

" a plecat cu un zâmbet pe buze, în momentul în care Lassana Doucouré a transformat în gol centrarea lui Anthony Soubervie", a scris fostul jurnalist Jean-Michel Rouet, preşedintele de onoare al lui Chambly, conform News.ro.

Clubul a fost fondat în 1989, în liga a V-a, şi, după 29 de ani, a reuşit cea mai bună performanţă, calificarea în semfinalele Cupei Franţei, printr-un gol marcat în minutul 83, împotriva unei formaţii din prima ligă.

Clasată pe locul 16 din 17 echipe în eşalonul "National", Chambly nu este singura formaţie din liga a treia ajunsă în penultima fază a Cupei Franţei. Echipa Les Herbier, clasată o poziţie mai sus decât Chambly, a ajuns şi ea în semifinale, după ce a eliminat pe Lens, la loviturile de departajare, scor 4-2 (0-0 după 120 de minute).

În această fază a Cupei Franţei vor mai evolua PSG şi una dintre formaţiiel Caen şi Lyon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.