Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fondatorul Huawei neagă acuzaţiile de spionaj şi îl laudă pe președintele SUA, Donald Trump

huawei logo

Ren Zhengfei, fondatorul Huawei, nu iese foarte des în public, însă în urma crizei de imagine pe care compania o are la nivel mondial, acesta a oferit câteva declaraţii referitoare la suspiciunile de spionaj, transmite Go4it, potrivit Mediafax.

Ren Zhengfei, fondatorul Huawei, nu iese foarte des în public, însă în urma crizei de imagine pe care compania o are la nivel mondial, acesta a oferit câteva declaraţii referitoare la suspiciunile de spionaj, transmite Go4it.

Acesta a negat din nou colectarea de date şi posibilitatea de a oferi control guvernului chinez asupra echipamentelor Huawei, însă a venit şi cu o serie de laude la adresa lui Donald Trump, preşedintele Statelor Unite.

Conform lui Zhengfei, nu există în acest moment în China o lege care să oblige companiile să realizeze căi ascunse de a pătrunde în reţelele informatice care funcţionează pe hardware-ul produs în China. Mai mult, preşedintele companiei a spus că faptul că el este membru al Partidului Comunist nu ar trebui să afecteze afacerile pe care Huawei le are la nivel mondial.

Citește și: O treime dintre persoanele angajate la ONU au fost victimele hărţuirii sexuale în ultimii doi ani

„Îmi iubesc ţara şi susţin Partidul Comunist. Dar nu aş face nimic care să facă rău lumii. Nu văd o legătură strânsă între orientarea mea politică personală şi afacerile Huawei”, a spus Zhengfei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.