DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fondul pentru IMM-uri a anunțat că va garanta creditele acordate de CEC si BT beneficiarilor programului Start-Up Nation

www.plandeafaceri.ro
IMM

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) a anunţat, miercuri, că antreprenorii, care acceseaza programul Start-Up Nation şi solicită o finanţare prin CEC Bank sau Banca Transilvania, vor putea beneficia si de garanţia fondului, anunță news.ro.

Valoarea unei garanţii individuale este de maximum 160.000 lei, aferentă unei finanţări de 200.000 lei, procentul de garantare fiind de maximum 80% din valoarea creditului aprobat de bancă.

Garanţiile aferente finanţărilor acordate beneficiarilor programului Start-Up Nation pot fi acordate în termen de două zile lucrătoare de la data transmiterii solicitărilor de garantare însoţite de documentaţia corectă şi completă, în limita unor plafoane de garantare stipulate în convenţiile încheiate cu băncile şi în termenii respectivelor convenţii, dupa aprobarea finanţărilor.

Pentru FNGCIMM, programul Start Up Nation 2017 a reprezentat oportunitatea susţinerii a 5.100 de antreprenori din întreaga ţară, volumul garanţiilor acordate depăşind 780 de milioane de lei.

Instituţia susţine că a contribuit astfel la crearea a circa 12.500 de noi locuri de muncă, din care aproape 10.000 au fost ocupate de persoane din rândul şomerilor, absolvenţilor sau persoanelor defavorizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.