Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forța Națională, alături de candidatul cu prima șansă la președinția Austriei

Nicu Dragotă

În timp ce naționalismul face valuri și în România, Partidul Forța Națională se implică în alegerile prezidențiale din Austria, acolo unde Norbert Hofer, candidatul FPO (Partidul Libertății din Austria), are prima șansă să câștige scrutinul din 2 octombrie anul acesta. FPO, partidul naționalist din Austria, este coleg în Mișcarea Europa Națiunilor și Libertăților cu Forța Națională din România, așa încât Filiala FN din Austria se implică în campania electorală din această țară.

Președintele Forței Naționale Austria, Nicu Dragotă (foto centru), participă deja la întâlnirile electorale alături de posibilul viitor președinte al Austriei, Norbert Hofer, și de președintele FPO Heinz-Christian Strache.

În cazul probabil în care Hofer câștigă alegerile din Austria, va fi primul președinte de țară naționalist din Uniunea Europeană, iar avântul Mișcării Europa Națiunilor și Libertății care întrunește toate partidele patriotice din Europa nu va mai putea fi oprit. Partidul Forța Națională își întărește astfel poziția pe scena naționalistă europeană, fiind singurul partid din România afiliat acestei mișcări care are șansa de a da și președintele Franței anul viitor în persoana lui Marine Le Pen, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.