Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele aeriene israeliene au atacat o bază palestiniană din estul Libanului

reuters
atac aerian

Forțele aeriene israeliene au atacat, în cursul nopții de duminică, spre luni o bază palestiniană din estul Libanului, au transmis agenția publică libaneză de presă și un oficial palestinian, relatează publicația The Washington Post, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan face un anunț de ultimă oră: ’Informaţiile sunt extrem de grave’

Atacul aerian a avut loc la doar o zi după ce organizația militantă Hezbollah a anunțat că două drone israeliene s-au prăbușit în zona orașului Beirut.

Potrivit agenției publice de știri din Liban, forțele aeriene israeliene au bombardat o bază a grupării Frontul Popular de Eliberare a Palestinei - Comandamentul General, aliată cu mișcarea Hezbollah.

Citește și: Mega-lovitură! Sute de persoane vor fi concediate

Abu Wael Issam, un oficial din cadrul grupării, a declarat că atacul a fost efectuat de mai multe drone israeliene și nu au existat victime. Oficialul l-a acuzat pe premierul Benjamin Netanyahu că se folosește de astfel de atacuri pentru a câștiga capital electoral înainte de alegerile legislative din Israel, programate luna viitoare.

Citește și: Anunț-bombă după cazul de la Caracal! Polițiștii cer legalizarea prostituției .

Bombardamentele, în Irak și Liban, marchează o extindere a operaţiunilor antiiraniene efectuate de armata israeliană. Israelul efectuează frecvent raiduri aeriene în Siria, vizând transporturi de armament destinate mişcării şiite libaneze Hezbollah, o organizaţie susţinută de Iran. Hezbollah a trimis combatanţi în Siria pentru a ajuta Administraţia Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.