Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formația braziliană Flamengo îl curtează pe Mario Balotelli

skysports.com
mario balotelli

Mario Balotelli (28 de ani) a rămas liber de contract în această vară, iar fostul atacant de la AC Milan, Manchester City, Liverpool sau Olympique Marseille ar putea ajunge în Brazilia, la echipa Flamengo, potrivit Mediafax.

Informaţia a fost dezvăluită de jurnaliştii brazilieni de la Globo, luni, care anunţă că Balotelli este tentat de ideea de a juca în Brazilia şi şi-a dat acordul pentru negocieri suplimentare în ceea ce priveşte transferul său la Flamengo.

Citește și: Amendă pentru femeia care protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă- Care este cauza

Sursa citată mai scrie că antrenorul Jorge Jesus îl vede pe Balotelli drept cea mai bună variantă pentru postul de atacant. Tehnicianul portughez, trecut pe la Benfica şi Sporting Lisabona, este adeptul jocului cu doi atacanţi, iar Balotelli ar putea face pereche în ofensiva brazilienilor cu Gabriel Barbosa (22 de ani), poreclit “Gabigol”, cel care este împrumutat de la Inter Milano.

În această vară, Flamengo a mai adus un nume important din fotbalul european. Brazilianul Filipe Luis (33 de ani) a plecat de la Atletico Madrid şi a sosit la echipa unde mai sunt legitimaţi alţi jucători importanţi, precum portarul Diego Alves, Rafinha, fost jucător la Bayern, Gerson, transferat de la AS Roma sau Diego, fost jucător la Juventus, Atletico Madrid sau Wolfsburg,

Citește și: Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

În cariera sa, Mario Balotelli a mai evoluat la Inter Milano, Mancester City, AC Milan, Liverpool, Nice şi Olympique Marseille. Prima parte a sezonului trecut, italianul a petrecut-o la Nice, iar în iarnă s-a transferat la Olympique Marseille, unde a reuşit 8 goluri în 15 apariţii.

După 13 runde scurse din actuala ediţie de campionat, Flamengo ocupă locul 3 în Brazilia, cu 24 de puncte. Lider este Santos, cu 32 de puncte, urmată fiind de Palmeiras, cu 28 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.