Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formaţia Led Zeppelin va oferi acces liber pentru înregistrarea concertului Celebration Day din 2007

Formaţia Led Zeppelin va oferi acces liber sâmbătă, începând cu ora 8PM GMT, pentru înregistrarea concertului Celebration Day din 2007. Timp de trei zile publicul va putea vedea acest show pe YouTube, potrivit news.ro.

Acest concert i-a reunit pe 10 decembrie 2007 pe Jimmy Page, Robert Plant şi John Paul Jones, cei trei membri fondatori în viaţă ai legendarei formaţii din anii 1970.

Acest concert excepţional, organizat pe O2 Arena din Londra, oferă posibilitatea de a-i revedea pe cei trei muzicieni împreună pentru a treia oară de la despărţirea din 1980. Ei sunt acompaniaţi la baterie de Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, decedat în 1980.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

Membrii Led Zeppelin, care s-au reunit în 1985 pentru Live Aid, au cântat împreună din nou în 2007 pentru a-l omagia pe Ahmet Ertegun, directorul casei de discuri Atlantic căruia trupa îi datorează o parte din succes.

Mai mulţi artişti, între care formaţiile Metallica şi Indochine au pus la dispoziţia fanilor concerte mai vechi difuzate online.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.