Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formula 1 - Spectatorii ar putea reveni în tribune la Monaco

formula 1

Spectatorii, în număr limitat, ar urma să fie admişi la cursele de Formula 1 începând cu Marele Premiu al Principatului Monaco, din 23 mai, dar nu şi la etapele precedente programate în Portugalia (2 mai) şi Spania (9 mai), a anunţat Stefano Domenicali, preşedintele executiv al Formula One, conform AFP.

''Noi urmărim situaţia zilnic, care evoluează de la oră la oră. În viitoarele Mari Premii din Portugalia şi Spania, din nefericire, nu vom avea spectatori, dar Monaco ar putea să se prezinte ca primul Mare Premiu unde va fi admis un număr limitat de persoane la cursa de duminică. Asta ne dă speranţe pentru viitor, căci dacă situaţia se va ameliora, va exista o redeschidere progresivă şi fanii vor avea ocazia să participe la curse'', a declarat Stefano Domenicali pentru Sky TG24.

La prima cursă a sezonului, disputată în Bahrain la sfârşitul lunii martie, câteva zeci de spectatori, vaccinaţi sau vindecaţi de COVID-19 au putut asista la victoria lui Lewis Hamilon.

Principatul Monaco a anunţat cu zece zile în urmă o relaxare a restricţiilor sanitare, dar fără a evoca subiectul publicului la cursa de Formula 1.

Revista Monaco Hebdo, de obicei bine informat, a relatat că scenariul unei curse ''cu porţile închise a fost pentru moment îndepărtat'' şi ''mai multe scenarii sunt studiate de autorităţi, inclusiv cel cu o participare a spectatorilor în proporţie de 30 până la 50%''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.