Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formula 1 trăieşte 'un moment crucial' din cauza controverselor din afara pistei, consideră Hamilton

Agerpres
Lewis Hamilton

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a declarat, miercuri, că Formula 1 trăieşte "un moment crucial" în istoria sa, din cauza unei serii de controverse din afara pistei care îi afectează imaginea în acest început de sezon, informează AFP, potrivit Agerpres.

După "cazul Horner", managerul general al lui Red Bull, absolvit de vină într-o anchetă internă după acuzaţiile de "comportament nepotrivit" la adresa unei angajate, urmează cea a preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), Mohammed Ben Sulayem, acuzat, conform unor dezvăluiri ale postului BBC, că ar fi cerut echipei sale să găsească o cale pentru a nu omologa circuitul din Las Vegas, care a găzduit primul său Grand Prix de Formula 1 în 2023.

De asemenea, tot BBC a dezvăluit că Ben Sulayem ar fi cerut oficialilor să anuleze o penalizare aplicată lui Fernando Alonso în Arabia Saudită anul trecut, acuzaţie care figurează într-un raport destinat Comisiei de etică.

"Toate aceste lucruri nu oferă o imagine bună în exterior, dar nici în interior", a declarat Hamilton, septuplu campion mondial, înaintea Grand Prix-ului Arabiei Saudite programat la finele acestei săptămâni.

"Eu cred că este un moment foarte important pentru ca acest sport să-şi arate valorile şi fiecare dintre noi trebuie să fim responsabili pentru acţiunile noastre", a adăugat pilotul britanic, care de anul viitor se va alătura echipei Ferrari după douăsprezece sezoane petrecute la Mercedes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.