Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forța Dreptei anunță prima organizație în Județul Ilfov

Facebook
Forța Dreptei ilfov

Deputatul Ionel Dancă anunță că Forța Dreptei, partid constituit în jurul fostului premier Ludovic Orban, a constituit prima organizație în Județul Ilfov și că în curând vor urma și altele. El susține că au venit alături de ei oameni care până acum nu au mai făcut politică, dar și vechi membri ai PNL care s-au săturat de blaturile cu PNL.

”Începem! Începem construcția Forța Dreptei în Ilfov pentru o alternativă liberală de dreapta adevărată și în acest județ.

Am organizat, astăzi, prima întâlnire oficială Forța Dreptei în județul Ilfov pentru înființarea primei organizații locale în orașul Popești-Leordeni.

Oamenii educați și civilizați din jurul Bucureștiului, oameni muncitori și întreprinzători, oamenii care trăiesc din talentul și munca lor cinstită, au nevoie de o reprezentare politică adevărată de dreapta care să le apere interesele și să le sprijine aspirațiile și proiectele de viață.

Oameni care nu au mai făcut politică dar și vechi membri PNL din Ilfov, dezamăgiți de trădarea PNL care s-a aliat cu PSD și de blaturile oneroase PSD - PNL care au căpușat dezvoltarea județului Ilfov, au decis să completeze astăzi cererile de adeziune la Forța Dreptei pentru un nou început în politica de dreapta din România.

Candidatul PNL la primăria orașului Popești-Leordeni la ultimele alegeri locale, Ștefan Darie, împreună cu alți 10 membri din organizația PNL Popești-Leordeni au semnat astăzi cererea de adeziune la partidul Forța Dreptei și vor înființa prima organizație locală Forța Dreptei din județul Ilfov.

Tot astăzi, au mai semnat cereri de adeziune la Forța Dreptei sau și-au exprimat dorința de a participa la construcția noastră politică și alți simpatizanți din Otopeni, Pantelimon, Corbeanca, Bragadiru și Balotești unde, de asemenea, urmează să înființăm grupuri de inițiativă locale în perioada următoare.

Pentru alte înscrieri în Ilfov, completați o simplă cerere pe adresa:  http://forta-dreptei.ro/adeziune/.

Chiar dacă trăim vremuri complicate sau tocmai pentru că trecem printr-o perioadă dificilă la noi în țară și la granițele noastre, este nevoie ca oamenii buni să se implice în politică pentru a crește încrederea românilor în politica națională și în autoritățile statului și pentru a nu permite abuzuri politice la adăpostul unor justificări de moment.

Am încheiat prima noastră întâlnire cu o acțiune de ajutor financiar pentru familiile de refugiați din Ucraina, găzduite la Oratoriul Murialdo din Popești-Leordeni, și am oferit asistență mamelor refugiate și copiilor lor pentru întocmirea și completare actelor lor de identitate. Cu toții ne rugăm ca acest război cumplit care le-a distrus viețile să se termine cât mai repede și să se întoarcă la ei acasă!

Doamne ajută Ucraina! Doamne ajută România!”, scrie Ionel Dancă pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.