Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forța Națională cere de urgență `Reîntoarcerea la normalitate`

Forta Nationala
Forta Nationala

FORȚA NAȚIONALĂ consideră că singura soluţie pentru ieşirea din criza generată de coronavirus şi din grava criză de ȋncredere generată de multitudinea de situaţii de restrângere a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, este REȊNTOARCEREA LA NORMALITATE.

”FORŢA NAŢIONALĂ propune tuturor partidelor să renunţe la ideea prelungirii stării de alertă, să lase deoparte interesele de grup şi calculele electorale (care oricum nu au nicio valoare pentru că nimic nu va mai fi ca ȋnainte de declanşarea epidemiei) şi să resetăm ȋntregul mod de abordare a problemelor cu care se confruntă societatea.

Să ne oprim puţin din vârtejul vieţii, să tragem aer ȋn piept şi să ne aşezăm cu toţii la masă  ȋmpreună, politicieni, antreprenori, reprezentanți ai asociaţiilor profesionale, patronale şi sindicale, oameni de cultură și din sport, jurnaliști și persoane din mass-media, reprezentanţi ai cultelor şi ai societăţii civile,  şi cu răbdare şi ȋnţelepciune, punând pe primul loc interesul cetăţenilor şi al ţării şi cu respectarea strictă a Constituţiei, să găsim cele mai bune soluţii de rezolvare a problemelor şi disfuncţionalităţilor existente.

REȊNTOARCEREA LA NORMALITATE este singura soluţie prin care poate fi evitat un haos generalizat cu consecinţe dezastruoase pentru ţară. Prelungirea stării de alertă nu va rezolva epidemia de coronavirus iar respectarea unor reguli şi proceduri de convieţuire ȋn astfel de situaţii se bazează ȋn primul rând pe ȋncrederea cetăţenilor ȋn instituţiile statului. Ori tocmai perpetuarea la nesfârşit a stării de alertă şi ȋncălcarea gravă a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti a condus la această gravă criză de ȋncredere. O prelungire a stării de alertă nu va face altceva decât să adâncească şi mai mult problemele din societate şi va distruge ȋncrederea, unitatea şi speranţa românilor.

Cetăţenii nu mai sunt interesaţi de politici de stânga sau de dreapta. Ȋi ȋngrijorează ziua de mâine şi viitorul copiilor lor. Tinerii, sportivii, artiştii dar şi marea masă a antreprenorilor nu ȋşi pot face ȋn momentul de faţă niciun plan pentru viitor. Ȋn prezent nu contează doctrina poltică a celor care conduc destinele ţării.”, se spune în comunicatul remis redacției.

Deviza momentului este: „Nici stânga, nici dreapta! Ȋn primul rând românii şi România!”.

O eventuală prelungire a stării de alertă nu va face altceva decât să agraveze problemele din societate, va conduce la dezbinarea cetăţenilor şi la slăbirea suveranităţii, independenţei şi unităţii României, iar revenirea la NORMALITATE nu va putea fi ȋnfăptuită decât prin revoltă popularǎ, mai exact prin forţǎ. De altfel, Constituţia României prevede la aliniatul 1 al art. 55 că „Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.”, ori atunci când valorile naţionale, drepturile şi libertăţile cetăţenilor  şi constituţia ţării sunt călcate ȋn picioare, le revine cetăţenilor obligaţia de a apăra ţara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.