Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele armate ale Ucrainei au bombardat regiunea rusă Belgorod

Agerpres - Reuters
Bolgorod atac

Forțele armate ucrainene au tras asupra orașului Valuyki, sistemul de apărare antiaeriană s-a declanșat, a declarat guvernatorul Viaceslav Gladkov. Cel puțin o persoană a fost ucisă și două au fost rănite în urma bombardamentului forțelor armate ale Ucrainei asupra orașului Valuiki din regiunea rusă Belgorod, a declarat vineri guvernatorul Belgorodului, Viaceslav Gladkov.

"Forțele armate ale Ucrainei au bombardat Valuiki. Sistemele de apărare antiaeriană au răspuns, dar au existat pagube la sol. Potrivit informațiilor preliminare, un civil a fost ucis. Două persoane rănite primesc ajutor medical la fața locului", a scris Gladkov pe canalul său Telegram, informează Tass.

Potrivit șefului regiunii, o substație electrică din oraș a fost avariată în urma atacului, alimentarea cu energie electrică a locuitorilor fiind întreruptă.

De asemenea, opt case particulare și trei mașini au luat foc în orașul cu o populație de aproximativ 30.000 de locuitori.

Toate serviciile operative lucrează la fața locului. Se așteaptă ca instalațiile sociale importante din oraș să fie comutate pe surse de energie de rezervă.

Compania locală de producere a energiei electrice, Belgorodenergo, a confirmat atacul asupra substației Valuiki.

"Clădirea din apropiere a RES Valuiki RES (negăsirea regională de electricitate) și personalul instalației nu au fost afectați. În prezent, consumatorii sunt trecuți la schemele de alimentare cu energie de rezervă, cu prioritate pentru instalațiile importante din punct de vedere social care sunt conectate de urgență la sursele de rezervă", a declarat compania

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.