Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele armate ucrainene, ofensivă puternică în plin summit NATO la București: 500 de soldați ruși uciși în ultimele 24 de ore

război, mariupol, ucraina, rusia, armată, soldați

Forţele ucrainene au lichidat 500 de militari ruși în ultimele 24 de ore, astfel că numărul forțelor armate rusești ucise pe front, de la începutul războiului, a ajuns la 88.880 - potrivit unui raport publicat, miercuri, de Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei, informează Rador. Informația apare în contextul în care la București se desfășoară summitul NATO, la care se discută despre sprijinul acordat de statele din alianță pentru Ucraina.

De asemenea, de la începutul invaziei ruse la scără largă, trupele ucrainene au doborât 280 de avioane și 261 de elicoptere rusești. Au mai fost distruse 2.914 (+3) tancuri ale armatei ruse, 5.872 (+6) de vehicule blindate, 1.902 (+1) sisteme de artilerie, 210 (+1) sisteme de apărare aeriană, 395 de lansatoare multiple de rachete, 4.429 (+6) de vehicule și cisterne transportatoare de combustibil, 16 nave, 1.562 de drone, 531 de rachete de croazieră și tehnică specială (163 de unități).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.