Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forţele de securitate din Ecuador au acţionat pentru a restabili ordinea în închisori

westhawaiitoday.com
ecuador

Poliția și armata din Ecuador au intervenit duminică pentru a restabili ordinea în închisorile periculoase din țară, unde zeci de angajați au fost ținuți ostatici de deținuți, relatează Reuters citat de Rador Radio România.

În imagini de pe rețelele de socializare distribuite de forțele armate ecuadoriene pot fi văzuţi prizonieri goi până la brâu, în genunchi, cu mâinile pe cap, în timp ce soldați înarmați au intrat în cele șapte închisori care au fost scenele unei crize a ostaticilor ce s-a încheiat sâmbătă seara. Forțele de securitate efectuează percheziții și recapătă controlul asupra închisorilor, a anunţat armata.

"Poliția națională respectă drepturile acestor oameni. Acţionăm într-o manieră foarte calmă", a precizat Norman Cano, șeful poliției de la închisoarea Esmeraldas, pe rețelele de socializare.

Ostaticii, despre care agenția de închisoare SNAI anunţase anterior că sunt 158 ​​de gardieni și 20 de angajați administrativi, au fost reținuți de lunea trecută în cel puțin șapte închisori înainte de a fi eliberați.

Potrivit guvernului, grupurile armate par să reacționeze la planurile președintelui Daniel Noboa de a aborda situația îngrozitoare de securitate din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.