Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele israeliene au ucis un palestinian în timpul ciocnirilor din Cisiordania ocupată

time.com
Cisiordania West Bank

Forțele israeliene au ucis, miercuri, un palestinian în timpul ciocnirilor din Cisiordania ocupată, au declarat oficialii palestinieni, la o zi după ce cinci persoane au fost ucise în cursul unor incidente separate.

Armata israeliană a transmis că militarii săi efectuau o operaţiune de arestare în orașul Ya'bad, lângă Jenin, când mai mulţi suspecți au aruncat dispozitive explozive și au tras în direcţia soldaților, care au ripostat. Ministerul palestinian al Sănătății a declarat că bărbatul a decedat în urma rănilor, după ce a fost împușcat în piept, informează Reuters, citat de Rador.

Comunicatul militar israelian nu a confirmat moartea palestinianului, dar a menţionat că un suspect căutat a fost arestat, după ce soldații au găsit o pușcă M16 și 50.000 de șekeli despre care armata a transmis că urmau să fie folosiţi pentru "activităţi teroriste". Forțele israeliene au ucis marţi cinci palestinieni.

Patru persoane, inclusiv doi frați, au fost ucise în timpul ciocnirilor, iar un șofer a fost împușcat după ce a lovit cu mașina un soldat. Ministerul palestinian al Sănătății a comunicat că 210 palestinieni au fost uciși anul acesta, inclusiv cei care au murit în timpul unui scurt conflict din Gaza în luna august.

Printre victime au fost atât militanți cât și civili. În același timp, 23 de civili și opt membri ai structurilor de securitate au fost uciși în atacurile palestiniene din Israel și Cisiordania, potrivit datelor militare israeliene, care arată totodată că 136 de palestinieni au fost uciși, dar nu includ şi victimele din Gaza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.