Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forţele Kievului raportează progrese semnificative pe linia frontului

nandighoshatv.com
razboi ucraina

Oficiali ai armatei ucrainene au declarat sâmbătă că forţele Kievului au înregistrat progrese în sud, recuperând teritorii nespecificate şi revendicând un succes parţial în apropierea localităţii strategice Robotine, informează Rador.

"Direcţia Tavria", a scris pe Telegram comandantul forţelor ucrainene din sud, generalul Oleksandr Tarnavski, referindu-se la frontul de sud. "Sunt teritorii eliberate. Forţele apărării lucrează". El nu a specificat unde sau când au fost înregistrate progresele. Separat, Statul Major General al Ucrainei a anunţat că au fost înregistrate "succese parţiale în zona Robotine din regiunea Zaporojie". Reuters nu poate confirma deocamdată în mod independent rapoartele de pe front.

Statul Major General a comunicat că au existat copii printre civilii morţi sau răniţi după o zi în care ruşii au lansat şase rachete şi 36 raiduri aeriene, precum şi 32 salve de rachete asupra unor zone populate şi a poziţiilor trupelor ucrainene. De asemenea, armata ucraineană precizează că au avut loc 33 de ciocniri ofensive, iar forţele ucrainene de apărare continuă o operaţiune ofensivă în direcţiile Melitopol şi Berdiansk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.