Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele ucrainene anunță lovituri puternice asupra armatei ruse: Două avioane și un elicopter au fost distruse. Rușii ar fi pierdut 550 de militari în 24 de ore

su-25

Statul Major al Forţelor Armate din Ucraina a raportat, sâmbătă, că armata ucraineană a lansat 24 de lovituri asupra pozițiilor și locurilor de desfășurare a ocupanților ruși. Astfel, în ultimele 24 de ore, forţele ucrainene au doborât două avioane de atac ruseşti Su-25, un elicopter Mi-8 și o dronă aparţinând trupelor invadatoare. "În ultimele 24 de ore, aviația Forțelor de Apărare a lansat 24 de lovituri asupra unor zone cu arme şi echipamente militare, precum și asupra unor sisteme de apărare aeriană inamice" - se arată în raportul ucrainenilor.

Statul Major al Ucrainei a raportat pe 29 octombrie că Rusia a pierdut și 2.659 de tancuri, 5.401 vehicule blindate de luptă, 4.107 vehicule și rezervoare de combustibil, 1.708 sisteme de artilerie, 380 sisteme de lansare multiplă de rachete, 192 sisteme de apărare aeriană, 273 avioane, 251 elicoptere, 251 elicoptere. , și 16 bărci.

Potrivit numărătorilor Statului Major al Ucrainei, Rusia a pierdut 550 de militari în ultimele 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.