Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fortuna Dusseldorf a primit 90.000 de cereri pentru bilete gratuite pentru ultimul meci al sezonului

etimg.com
minge

Clubul Fortuna Dusseldorf, din liga secundă germană de fotbal, a primit 90.000 de cereri pentru bilete gratuite pentru ultimul meci de acasă din acest sezon şi al treilea în care clubul a lăsat intrarea liberă, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Este vorba de meciul cu Eintracht Braunschweig din 7 aprilie, la care tribunele de 52.000 locuri vor fi ocupate, la fel ca în partidele anterioare cu intrarea liberă, cel cu FC Kaiserslautern din octombrie şi cel cu St Pauli Hamburg din ianuarie.

Pentru cele două meciuri cererea a fost însă mult mai mare, de 130.000 tichete la partida cu St Pauli, liderul din 2.Bundesliga respectiv de 120.000 de bilete la cel cu FC Kaiserslautern.

Proiectul pilot ''Noroc pentru toată lumea'' a fost anunţat anul trecut şi scopul final este de a face toate jocurile de acasă disponibile gratuit. Sponsorii clubului asigură veniturile pentru compensarea reţetei din vânzarea biletelor.

Fortuna Dusseldorf ocupă locul patru în clasament, la doar un punct de Hamburger SV, ocupanta locului trei, care duce la play-off-ul pentru promovare. Primele două poziţii din Zweite Bundesliga asigură promovarea directă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.