Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fortuna Dusseldorf s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei, după 28 de ani

ilfovsport.ro
minge fotbal

Fortuna Dusseldorf s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei, după 28 de ani

Echipa Fortuna Dusseldorf s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei la fotbal, pentru prima oară după 28 de ani, graţie victoriei cu 4-3 la loviturile de departajare înregistrate pe terenul formaţiei St Pauli, într-o partidă disputată marţi la Hamburg, potrivit Agerpres.

La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor, scorul a fost egal. Au marcat: Vincent Vermeij (38 - penalty) şi Ao Tanaka (99) pentru Dusseldorf, respectiv Marcel Hartel (60 - penalty) şi Carlo Boukhalfa (120+1).

Portarul Florian Kastenmeier a fost eroul oaspeţilor în acest joc, după ce a reuşit să apere două lovituri de departajare.

Fortuna Dusseldorf, câştigătoarea Cupei Germaniei în 1979 şi 1980, după o serie record de 18 victorii consecutive, atinge penultimul act al acestei competiţii pentru prima oară din 1996.

St Pauli Hamburg, liderul ligii secunde germane, a părăsit terenul învinsă pentru prima oară în 23 de meciuri disputate în campionat şi în Cupa Germaniei, la doar trei zile după ce reuşise să o învingă pe Fortuna Dusseldorf în deplasare (2-1), în campionat.

Miercuri, în sferturile de finală ale DFB Pokal este programat un nou duel între două echipe de ligă secundă, Hertha Berlin şi FC Kaiserslautern.

Săptămâna viitoare, liderul neînvins din Bundesliga, Bayer Leverkusen, va primi vizita formaţiei VfB Stuttgart (6 februarie), în timp ce Borussia Moenchengladbach va vizita pe 7 februarie formaţi de liga a treia FC Saarbrucken, care le-a eliminat în tururile precedente pe Bayern Munchen şi Eintracht Frankfurt.

În condiţiile în care alte două echipe de top, RB Leipzig, deţinătoarea trofeului, şi Borussia Dortmund, au fost eliminate la rândul lor din competiţie, sunt şanse ca un club mic să atingă finala care va avea loc pe 25 mai la Berlin şi chiar să câştige trofeul.

Pentru prima dată, sferturile de finală ale Cupei Germaniei au fost programate pe parcursul a două săptămâni. Semifinalele urmează să se dispute pe 2 şi 3 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.