Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost antrenor de rugby, condamnat la închisoare pentru acte de violență

quinzemondial.com
rugby

Antoine Battut, fost antrenor al echipei franceze de rugby Aviron Bayonnais, a primit marţi o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 3.000 de euro după ce a lovit un cadru medical.

Pe 23 august 2022, când unul dintre prietenii lui fusese dus dis-de-dimineaţă la urgenţe, într-o clinică din Biarritz, în urma unui accident de scuter, Battut şi un alt bărbat, preparator fizic la clubul de rugby Aviorn Bayonnais, au insistat să-l vadă pe accidentat, în timp ce personalul medical le-a refuzat accesul în salon, în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare. Tonul discuţiei dintre cei doi bărbaţi şi personalul clinicii a fost ridicat, iar Antoine Battut, în stare de ebrietate, a lovit un infirmier, administrându-i „doi-trei pumni”, conform News.ro.

Judecat pe 4 iulie la tribunalul Bayonne alături de colegul său, care era lângă el la momentul evenimentelor, Battut şi-a recunoscut faptele violente încă de la începutul procesului şi şi-a cerut scuze: „Pe 23 august, pentru prima dată în viaţă, mi-am pierdut capul şi nu îmi pot explica de ce. Am dezamăgit mulţi oameni. Vreau să-mi cer scuze tuturor!”, a declarat Battut.

Clubului de rugby Aviron Bayonnais, care a solicitat 50.000 de euro daune de la fostul său antrenor, „pentru imaginea sa deteriorată”, i-a fost respinsă cererea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.