Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost CEO al Huffington Post, numit vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Superbet Group

superbet okto

Superbet Group anunţă numirea lui Jimmy Maymann - care a deţinut funcţii în diverse consilii de administraţie şi cu un palmares consistent ca antreprenor - în calitate de vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, având un mandat care a început pe 26 aprilie.

Superbet a mai făcut și alte schimbări în echipa de conducere

”În urma numirii lui Hans-Holger Albrecht în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA), Superbet Group continuă să îşi consolideze echipa de leadership,prin recrutarea,pentru poziţii cheie în cadrul CA,a unor lideri de business recunoscuţi la nivel global în industriile de tehnologie şi entertainment. Jimmy Maymann deţine o experienţă impresionantă la nivel de conducere, în diverse consilii de administraţie, la care se adaugă şi un palmares consistent de inovator şi antreprenor, specializat în crearea, dezvoltarea şi transformarea unor companii din domenii precum tehnologie, media, servicii digitale, telecomunicaţii şi ONG-uri. Din rolul său de investitor în startup-uri de tehnologie, el a fost esenţial în crearea amaimult de zece companii, fiind, de asemenea, implicat şi într-o serie de vânzări de succes. Cel mai relevant exempluîn acest sens îl reprezintă Goviral, o platformă online de conţinut videoco-fondată de Jimmy Maymann, care a fost achiziţionată de către compania americană AOL în anul 2011”, conform Superbet.

În prezent, Jimmy Maymann este preşedinte al startup-ului UNLive (platformă globală de conţinut cultural),TV2 Danemarca (media)şi AirHelp Inc. (servicii de compensare a biletelor de transport aerian). De asemenea, el deţine funcţiinon-executiveîn cadrul companiilor Telia AB (telecom), Pitzner Group (investiţii comerciale) şi The Maternity Foundation (ONG internaţional).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.