Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost consilier pe probleme de securitate națională al președintelui SUA: Membrii Congresului sunt compromiși din cauza faptului că 'se culcă cu copii'

NBC News
michael flynn

Într-un interviu amplu, axat pe starea actualei conduceri a Americii, generalul Michael Flynn a sugerat că membrii Congresului sunt șantajați de globaliști pentru a le îndeplini ordinele, deoarece au fost "compromiși de faptul că s-au culcat cu copii".

Fostul consilier pe probleme de securitate națională al administrației Trump a schițat o imagine sumbră a Washingtonului, D.C., ca fiind unul asediat de forțe ostile, în care cei care ocupă cele mai înalte funcții din țară sunt marxiști la bază, credincioși adevărați în agenda globalistă:

„Țara noastră este preluată, iar noi avem nevoie disperată de lideri puternici care să se ridice din această mizerie și să ne readucă țara pe drumul cel bun. Dar nu vor fi oamenii care se află în prezent la Casa Albă sau în unele dintre aceste departamente guvernamentale cu adevărat critice, cum ar fi Justiția, Apărarea, Statul și, evident, șeful sistemului nostru de informații. Aceștia sunt oameni care sunt radicalizați - extrem de radicali - și sunt marxiști și cred în această agendă globalistă”, a declarat Flynn, potrivit LifeSiteNews.

Flynn a continuat să descrie o imagine și mai sumbră, în care controlul a fost cedat forțelor marxiste din cauza comportamentelor sexuale depravate ale unor legislatori.

Camera Reprezentanților este acum "total, complet distrusă", a spus Flynn. "Ei sunt în totalitate deținuți de lobbyiștii corporativi și de globaliștii care dețin mulți dintre acești oameni, deoarece au fost compromiși de călătoriile CODEL în străinătate, unde acești membri atât ai Camerei cât și ai Senatului sunt compromiși de faptul că se culcă cu copii."

"Călătorii CODEL" este prescurtarea pentru vizitele oficiale ale "Delegației membrilor Congresului" în țări străine. Flynn insinuează că este posibil să fi avut loc activități nefaste în timpul unora sau al multora dintre aceste călătorii.

Deși nu a fost verificată, afirmația uluitoare a lui Flynn sună plauzibil după dezvăluirile din ultimii ani cu privire la persoane și celebrități de profil înalt care au călătorit pe celebra insulă din Caraibe a lui Jeffrey Epstein pentru a face sex cu fete minore.

Sound of Freedom, filmul revoluționar despre salvarea copiilor din industria globală a traficului sexual, credibilizează, de asemenea, afirmația lui Flynn cu privire la caracterul larg răspândit al adulților care fac sex cu copii.

Filmul îl are ca protagonist pe Jim Caviezel în rolul fostului agent al Securității Naționale Tim Ballard, care a renunțat la slujba sa în urmă cu un deceniu pentru a salva copii nevinovați prinși în lumea subterană oribilă în care până la două milioane de copii din întreaga lume sunt cumpărați și vânduți pentru sex unor adulți depravați.

Cazuri de parlamentari pedofili

În urmă cu câțiva ani, senatorul democrat american Robert Menendez din New Jersey a fost investigat în urma unor acuzații că ar fi întreținut relații sexuale cu prostituate minore în Republica Dominicană.

Fostul congresman democrat Anthony Weiner din New York, căzut în dizgrație, a fost găsit vinovat în 2017 de comunicări cu conținut X - "sexting" - cu o fată de 15 ani și a fost condamnat la aproape doi ani de închisoare.

La acea vreme, Weiner era căsătorit cu Huma Abedin, adjunctul șefului de cabinet al lui Hillary Clinton în perioada în care aceasta a fost secretar de stat american, între 2009 și 2013, și vicepreședinte al campaniei lui Clinton pentru președinția Statelor Unite în 2016.

Exemplele de politicieni de la Washington care se încurcă cu tinere prostituate nu a fost întotdeauna apanajul democraților aflați la putere.

La sfârșitul anilor 1980, s-a constatat că oficiali ai administrației Reagan și Bush au patronat servicii de "callboy" - escorte masculine - cu nume precum "Dream Boys" și "Man to Man".

The Washington Times a dezvăluit povestea, relatând că "o rețea de prostituție homosexuală este investigată de autoritățile federale și districtuale și include printre clienții săi oficiali cheie ai administrațiilor Reagan și Bush, ofițeri militari, consilieri ai Congresului și oameni de afaceri americani și străini cu legături strânse cu elita politică de la Washington".

Flynn a lansat în timpul podcastului un avertisment sumbru bazat pe traiectoria actuală a națiunii.

"Imperiile din istoria lumii se prăbușesc foarte repede", i-a spus Flynn gazdei podcastului, Joy Thayer. "Avem un guvern care se extinde prea mult. Avem o birocrație și lideri aleși incredibil de corupți și criminalizați. Avem o datorie uluitoare pe care nu o vom depăși niciodată. Avem o armată suprasolicitată, care nu este doar suprasolicitată, ci și nepregătită. Și avem probleme interne în țara noastră, cu niveluri incredibile de criminalitate."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.