Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost consilier prezidențial, acum urmărit penal: Ce a spus Klaus Iohannis despre George Scutaru

george scutaru pnl

Demisia lui George Scutaru din funcția de consilier prezidențial al lui Klaus Iohannis a surprins pe toată lumea. S-a vorbit despre un motiv personal, dar nimeni nu bănuia că motivul era de natură penală. Scutaru aflase că este în vizorul DNA, care l-a pus azi sub control judiciar sub acuzația de complicitate la luare de mită şi spălare de bani.

Citește și: George Scutaru, urmărit penal sub control judiciar. De ce îl acuză DNA

Dacă inițial s-a speculat că ar fi vorba despre o demitere și nu despre o demisie, președintele Klaus Iohannis a lămurit situația când și-a prezentat bilanțul după 100 de zile de mandat prezidențial.

”Reporter: Şi încă o întrebare, dacă îmi permiteţi. Aţi spus că în politică cine greşeşte demisionează. Cu ce au greşit George Maior şi George Scutaru?

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis: Acum trebuie să facem o deosebire între greşeală politică şi demisie politică şi demisia din motive personale. Şi domnul George Maior şi domnul George Scutaru au demisionat din motive personale. Mi-au înaintat demisiile, le-am acceptat, drept pentru care s-a încheiat orice discuţie. O demisie din motive personale nu cred că se poate discuta, decât dacă respectivul doreşte să dea lămuriri publice. Dacă nu doreşte, cred că este bine să lăsăm lucrurile aşa cum sunt.”, a spus Iohannis la Cotroceni pe 31 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.